Op deze pagina zal ik een aantal links plaatsen naar andere websites die handig zijn of op een andere manier van pas kunnen komen bij het maken van soep.

Dat kunnen andere recepten sites zijn maar bijvoorbeeld ook links naar kookboeken waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn.

Als je suggesties hebt voor links naar andere sites laat het dan even weten. Je kunt dan een mailtje sturen naar webmaster@gezondesoeprecepten.nl

Nog veel leuker is het als je zelf een lekker recept heb voor een heerlijk soepje, natuurlijk zou ik het leuk vinden als je me dat recept kan toesturen zodat ik het hier op de website kan plaatsen. Zorg er wel voor dat geen copy paste is van een bestaand recept, daar hebben de lezers van deze site niet zo heel veel aan lijkt me maar als je een lekker familie recept hebt of een leuk zelfverzonnen recept dan is het natuurlijk leuk om dat met de rest van Nederland en BelgiĆ« te delen toch?  Dus als je een leuk recept hebt, schroom niet en laat het me weten. Dan kunnen we allemaal genieten van dat lekkere recept van je oma. Of van dat unieke recept voor mosselsoep (ik noem maar dwarsstraat)

Links voor soepliefhebbers:

http://soep.startpagina.nl/ een handige verzameling van links over soep.

Soeprecepten

Soeprecepten (en nog veel meer lekkere recepten)

Erwtensoep recept

soep recepten vandaag

Tomatensoep recept

Overige handige links:

Vegetarische Recepten

Heerlijke recepten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.