Soep recepten voor klunzen

In deze sectie zal ik soep recepten gaan plaatsen die echt stap voor stap laten zien wat je moet doen. Er staan veel foto’s bij zodat je precies weet wat je moet doen.

Voor wie is soep recepten voor klunzen geschreven? Voor mensen zoals ikzelf. Ik ben geen echte keukenprinses, maar wil het wel worden. Het is dus echt soep koken voor beginners

Ik proef wel eens iets lekkers bij vrienden en denk dan al snel dat het heel moeilijk is. Vaak valt het best mee als je maar de juiste instructies krijgt. Die instructies probeer ik je hier stap voor stap te laten zien.  Ik sla geen stap over, ook niet als het heel logisch lijkt. De echte keukenprinsen en keukenprinsessen zullen dus af en toe hun wenkbrauwen fronsen.

Dit gedeelte is er dus speciaal voor de keukenklunzen. Schaam je vooral niet om hier eens rond te neuzen. Door alle kookprogramma’s op TV krijg je misschien de indruk dat het heel raar is dat je niet even heel snel een soepje in elkaar kan draaien maar heus, je bent niet de enige die wel wat hulp kan gebruiken.

Veel plezier met de soep recepten voor klunzen en laat vooral weten hoe de soep is geworden en of alles duidelijk genoeg was.

Het eerste soep recept voor klunzen staat inmiddels online en ik hoop dat er nog vele lekkere soep recepten zullen volgen

Prei aardappel soep met blauwe kaas voor klunzen

 

Soeprecepten voor klunzen met extra veel uitleg en plaatjes
Soeprecepten voor klunzen met extra veel uitleg en foto's

1 Comment

  1. He hoi!!Ook ik heb de soep gemaakt en Fleur (8 maand) vond het heeijrk! Heb wel een beetje geblenderd, want echt grote stukken lukt nog niet echt. Hoeveel porties heb jij hier uit kunnen halen? Ik 3, dus 2 ingevroren ! Volgende keer maar iets meer maken, zodat we zelf ook mee kunnen eten Ik vind het superhandig als wij ook lekker ervan mee kunnen eten!Kga nu ff kijken wat we vanavond gaan maken van je site ( k zie dat ie wat aangepast is..moet ook wel, komt steeds meer bij ! Hij blijft overzichtelijk hoor!!) of dat ik zelf iets inelkaar ga flanzen Groetjes!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.